Diverse

Stimaţi membri şi simpatizanţi ai

Societăţii de Horticultură şi Silvicultură din Transilvania

 

În cazul în care consideraţi că obiectivele societăţii şi posibilităţile de realizare ale acestora corespund viziunii şi aspiraţiilor dumneavoastră ştiinţifice şi profesionale, puteţi direcţiona 2% din impozitul dvs. pe venit către Societatea de Horticultură şi Silvicultură din Transilvania (SHST)!

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcţioneze 2% din impozitul pe veniturile obţinute în anul precedent către o entitate nonprofit. Opţiunea nu vă costă nimic, dacă nu doriţi să direcţionaţi suma respectivă, aceasta rămâne statului.

Informaţii privind modul în care puteţi direcţiona această sumă către Societatea de Horticultură şi Silvicultură din Transilvania găsiţi pe site-ul https://shst.ro/

De asemenea, pe pagina web a Societăţii de Horticultură şi Silvicultură din Transilvania https://shst.ro/ se găsesc informaţiile necesare pentru cei care doresc să devină membrii, incluzând Cererea de Aderare, precum şi informaţii relevante privind funcţionarea şi obiectivele de activitate ale societăţii.

Societatea de Horticultură şi Silvicultură din Transilvania

(Horticulture and Forestry Society from Transylvania)

Adresa: FACULTATEA DE HORTICULTURĂ

Str. Mănăştur, Nr. 3-5, 400372 Cluj-Napoca, România

Tel.+ 40-264-596 384 interior 359

Fax +40 264-593 792; +40 364-819 182

 

Preşedinte:

Prof. dr. Viorel MITRE

E-mail: mitreviorel@yahoo.com